Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vredu » Več o piškothih

INOX OGRAJE

Svetujemo in izdelujemo ograje iz nerjavečega jekla (inox ograje, inoks ograje, rostfrei ograje) za poslovne objekte in stanovanjske stavbe. Inox graje se lahko montirajo na notranja stopnišča, zunanja stopnišča, balkone in galerije, terase, za ograditev okolice stavb, vrtov, avtomatska vrtna vrata (drsna ali krilna vrata). Vse to je lahko izdelano iz nerjavečega jekla, ki pa mora biti kakovostno obdelano, da da čim lepši videz prostoru, saj v današnjem času ograja nima le varovalno vlogo ampak vedno bol tudi estetski značaj.

Da bodo zunanje ograje imele dolgotrajen estetski videz morajo biti izdelane iz poliranih inox materialov (AISI304 oz. AISI316), brez vidnih varov. Notranje ograje pa so lahko izdelane iz poliranih ali brušenih (satiniranih) inox materialov. Polnilo ograje so lahko inox cevi, pletenice, jedkano ali prozorno kaljeno steklo ali perforirana inox pločevina. Pri notranjih ograjah je ročaj lahko tudi lesen (bukev, hrast, češnja, jesen, javor) z inox zaključki.

Vzdrževanje inox ograj: priporočljivo je, da se ograja 2x na leto obriše s krpo in neabrazivnim sredstvom (brez grobih delcev).
 

////////////////////////////////
ITC KOVINSKA OPREMA,
inženiring d.o.o.

Gornja Lokvica 4c
8330 METLIKA
Franc Nemanič
Tel: 07/30-50-630
Mobi: 041/673-453
E-mail: franc@itc-nemanic.si
Martin Fir
Tel.: 07/30-50-643
Mobi: 064/146-466
E-mail: martin@itc-nemanic.si

Imate vprašanje / povpraševanje ?

Ime in priimek

Kaj pa ime in priimek?

E-mail naslov

Kaj pa e-mail naslov?

Kontaktna številka

Kaj pa kontaktna številka?

 

Zadeva

Kaj pa zadeva?

Sporočilo

Kaj pa sporočilo?

Hvala za povpraševanje.
Napaka! Prosim poskusite kasneje...